Kvällsmenyn
Hos oss kan man käka som man vill, svänga förbi på en varmrätt eller om du vill äta vår sällskapsmeny med vinpaket så har vår meny alltid något för dig. Vi brinner för att på ett spännande och lekfullt vis ge dig som gäst en helhetsupplevelse med allt från mat & dryck till service
À la carte
Snacks
Nocellara-oliver 55
Marconamandlar 55
Ortiz-sardeller, crostini & citron 125
Slarvsylta på sprängt fläsklägg ”Kanapé” 95/ 2st
Saltgurka med smetana & honung 55
Potatischips med stenbitsrom, dill, lök & syrad grädde 95
Bohuslänska ostron, vinägerlök & citron 42/st
Förrätter
Lättrökt regnbågsfilé 145
emulsion på skånsk senap, picklad pepparrot, dill, rostade rapsfrön & ”rotselleri-angel hair”
Vinägerbakade Rödbetor 135
serveras med brynt smörskum, rostade rågbrödssmulor, smörgåskrasse, picklad silverlök
Bakad ankleverterrin 185
serveras med rostad brioche, blåbärskompott
& rostade nötter
Epoques råbiff 165
med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad
jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
Epoques klassiska drottningkammusslor 195
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan
Crudo på havskräfta ”LL91” i Lysekil 175
serveras med brynt smör-majo, ponzu, krispig jordätskocka,
togarashi, grönt äpple & koriander
Varmrätter
Fiskgryta med räkor, musslor & aioli 275
serveras med gräddig skaldjurssås smaksatt med tomat, vitlök & saffran, friterad havskräfta, vinkokta blåmusslor, selleri & fänkål
Bräserad Oxkind från Skövde 275
serveras med ragu på stekta champinjoner, grönkål, syltlök, skummig sås smaksatt med dijon & rosmarin, sötsyrliga senapskorn & potatispuré
Epoques stora råbiff 265
med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
med frasig potatis på sidan
Bakad blomkål 245
med gotlandslinser, sojapicklad shiitake, ”pumpafrö-pesto” smaksatt med citron, brynt smör, machesallad & rostade hasselnötter
Halstrad torskrygg 345
serveras med kräm på gröna ärtor, palsternacka, vaxbönor
libbsticka, stenbitsrom & klassisk vitvinsås
Hällstekt svensk ryggbiff 365
penslad med svart vitlök & serveras med kräm på rotselleri, brynt smör, ”svartvinbärs-rödbeta”, brysselkål, potatiskrokett smaksatt med lagrad ost & svartpepparsky
Sällskapsmeny
Ät på vårt vis!
Sex serveringar som komponerad av köket och ändras efter säsong.
Serveras med fördel tillsammans med våra väl utvalda viner.
(Menyn serveras till hela sällskapet)
Menypris 695
Passande vin 525
Lilla menyn
Epoques klassiska drottningkammusslor
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan
Hällstekt svensk ryggbiff
penslad med svart vitlök, serveras med kräm på rostad jordärtskocka, picklade trattkantareller, frasig potatiskrokett smaksatt med lagrad svensk ost, rödvinssky & citrontimjan
Klassisk chokladpudding
med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”
Menypris 595
Passande vin 395
Efterrätter
Klassisk chokladpudding 95
med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”
Lingon / Pain d’épices 125
lingonparfait med kryddkaka, kolasås & torkade lingon
Blåbär & Vanilj 115
blåbärssorbet, rostad havre, vaniljskum, blåbär & bourbon
En bit ost 85
Fråga oss vad vi serverar idag
Nykörd vaniljglass med punschrussin 95
Mörk chokladtryffel 45