Meny

Kvällsmenyn


Hos oss kan man käka som man vill, svänga förbi på en varmrätt eller om du vill äta vår sällskapsmeny med vinpaket så har vår meny alltid något för dig. Vi brinner för att på ett spännande och lekfullt vis ge dig som gäst en helhetsupplevelse med allt från mat & dryck till service

À la carte

Snacks

Nocellara-oliver 55
Marconamandlar 55
Ortiz-sardeller, crostini & citron 125
Tartelette med stenbitsrom, ostkräm & gräslök 55/ st
Saltgurka med smetana & honung 55
Potatischips med stenbitsrom, dill, lök  & syrad grädde 95
Ostron, vinägerlök & citron 42/st
Friterad kronärtskocka, rädisor, getfärskost, honung,
jalapeno & torkade oliver 95

Förrätter

Epoques ”köksmästartoast” 175

räkor, krabba, regnbågsrom, senap,
champinjoner, dill, lök & Havgius

Vit sparris 155

krämig smörsås smaksatt med citron, picklad kålrabbi, ramslök, puffad qiunoa, rädisa, körvel & rålakrits
Lägg till stenbitsrom 35

”Rotibröd-langos” med stenbitsrom 185

MSC-märkt stenbitsrom serverad på frasigt rotibröd med syrad grädde, skuren lök, gräslök, västerbottensost, dill & citron

Epoques råbiff 165

med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad
jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula

Epoques klassiska drottningkammusslor 195

eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan

Crudo på havskräfta ”LL91” i Lysekil 175

serveras råmarinerad i ponzu med brynt smör-majo, krispig jordätskocka, togarashi, grönt äpple & koriander

Varmrätter

Fiskgryta med räkor, musslor & aioli 275

serveras i en gräddig skaldjurssås smaksatt med tomat, vitlök & saffran, vinkokta blåmusslor, selleri & fänkål

Bräserad Oxkind från Skövde 295

serveras med ragu på stekta champinjoner, färsk vitkål, morot,
smålökar & senapsfrö, potatispuré & skummig grönpepparsås

Epoques stora råbiff 265

med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
med frasig potatis på sidan

Risotto med Vikentomater & mandel 245

grillad broccoli, grön sparris, semi-torkade vikentomater,
picklad grön tomat, mandel, libbsticka & raspad parmesan

Halstrad torskrygg 345

serveras med kräm på gröna ärtor, sparris, morot, krasse,
pepparrot & skummig blåmusselsås smaksatt med nässlor

Hällstekt svensk ryggbiff ”garlic/green” 365

penslad med svart vitlök & serveras med kräm på stekt blomkål, emulsion på ramslök, gulbeta, potatiskroketter smaksatta med färsk vitlök & rödvinssky med rosmarin

Sällskapsmeny

Ät på vårt vis!
Sex serveringar som komponerad av köket och ändras efter säsong. 
Serveras med fördel tillsammans med våra väl utvalda viner.
(Menyn serveras till hela sällskapet)
Menypris 695
Passande vin  525

Lilla menyn

Epoques klassiska drottningkammusslor
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan

Hällstekt svensk ryggbiff
penslad med svart vitlök & serveras med kräm på rotselleri, brynt smör, ”svartvinbärs-rödbeta”, brysselkål, potatiskrokett smaksatt med lagrad ost & svartpepparsky

Klassisk chokladpudding
med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”

Menypris 595
Passande vin 395

Efterrätter

Epoque’s klassiska chokladpudding 110

med vispad ”apelsingrädde”
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”

Hjortron 135

rostad sockerkaka, myltade hjortron, lemoncurd & vaniljglass

Rabarber/Vanilj 125

rabarbersorbet med mascarponekräm, vanilj-inkokt rabarber,
kryddtagetes & maräng

En bit ost 85

Fråga oss vad vi serverar idag

Nykörd vaniljglass med punschrussin 95
Mörk chokladtryffel 45