Kvällsmenyn
Hos oss kan man käka som man vill, svänga förbi på en varmrätt eller om du vill äta vår sällskapsmeny med vinpaket så har vår meny alltid något för dig. Vi brinner för att på ett spännande och lekfullt vis ge dig som gäst en helhetsupplevelse med allt från mat & dryck till service
À la carte
Snacks
Nocellara-oliver 55
Marconamandlar 55
Ortiz-sardeller, crostini & citron 125
Tartelette med stenbitsrom, ostkräm & gräslök 55/ st
Saltgurka med smetana & honung 55
Potatischips med stenbitsrom, dill, lök & syrad grädde 95
Ostron, vinägerlök & citron 42/st
Friterad kronärtskocka, rädisor, getfärskost, honung,
jalapeno & torkade oliver 95
Förrätter
Epoques ”köksmästartoast” 175
räkor, krabba, regnbågsrom, senap,
champinjoner, dill, lök & Havgius
Vit sparris 155
krämig smörsås smaksatt med citron, picklad kålrabbi, ramslök, puffad qiunoa, rädisa, körvel & rålakrits
Lägg till stenbitsrom 35
”Rotibröd-langos” med stenbitsrom 185
MSC-märkt stenbitsrom serverad på frasigt rotibröd med syrad grädde, skuren lök, gräslök, västerbottensost, dill & citron
Epoques råbiff 165
med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad
jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
Epoques klassiska drottningkammusslor 195
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan
Crudo på havskräfta ”LL91” i Lysekil 175
serveras råmarinerad i ponzu med brynt smör-majo, krispig jordätskocka, togarashi, grönt äpple & koriander
Varmrätter
Fiskgryta med räkor, musslor & aioli 275
serveras i en gräddig skaldjurssås smaksatt med tomat, vitlök & saffran, vinkokta blåmusslor, selleri & fänkål
Bräserad Oxkind från Skövde 295
serveras med ragu på stekta champinjoner, färsk vitkål, morot,
smålökar & senapsfrö, potatispuré & skummig grönpepparsås
Epoques stora råbiff 265
med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
med frasig potatis på sidan
Risotto med Vikentomater & mandel 245
grillad broccoli, grön sparris, semi-torkade vikentomater,
picklad grön tomat, mandel, libbsticka & raspad parmesan
Halstrad torskrygg 345
serveras med kräm på gröna ärtor, sparris, morot, krasse,
pepparrot & skummig blåmusselsås smaksatt med nässlor
Hällstekt svensk ryggbiff ”garlic/green” 365
penslad med svart vitlök & serveras med kräm på stekt blomkål, emulsion på ramslök, gulbeta, potatiskroketter smaksatta med färsk vitlök & rödvinssky med rosmarin
Sällskapsmeny
Ät på vårt vis!
Sex serveringar som komponerad av köket och ändras efter säsong.
Serveras med fördel tillsammans med våra väl utvalda viner.
(Menyn serveras till hela sällskapet)
Menypris 695
Passande vin 525
Lilla menyn
Epoques klassiska drottningkammusslor
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan
Hällstekt svensk ryggbiff
penslad med svart vitlök & serveras med kräm på rotselleri, brynt smör, ”svartvinbärs-rödbeta”, brysselkål, potatiskrokett smaksatt med lagrad ost & svartpepparsky
Klassisk chokladpudding
med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”
Menypris 595
Passande vin 395
Efterrätter
Epoque’s klassiska chokladpudding 110
med vispad ”apelsingrädde”
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”
Hjortron 135
rostad sockerkaka, myltade hjortron, lemoncurd & vaniljglass
Rabarber/Vanilj 125
rabarbersorbet med mascarponekräm, vanilj-inkokt rabarber,
kryddtagetes & maräng
En bit ost 85
Fråga oss vad vi serverar idag