Meny

Kvällsmenyn


Hos oss kan man käka som man vill, svänga förbi på en varmrätt eller om du vill äta vår sällskapsmeny med vinpaket så har vår meny alltid något för dig. Vi brinner för att på ett spännande och lekfullt vis ge dig som gäst en helhetsupplevelse med allt från mat & dryck till service

À la carte

Snacks

Nocellara-oliver 55
Marconamandlar 55
Ortiz-sardeller, crostini & citron 125
Slarvsylta på sprängt fläsklägg ”Kanapé” 95/ 2st
Saltgurka med smetana & honung 55
Potatischips med stenbitsrom, dill, lök  & syrad grädde 95
Bohuslänska ostron, vinägerlök & citron 42/st

Förrätter

Lättrökt regnbågsfilé 145

emulsion på skånsk senap, picklad pepparrot, dill, rostade rapsfrön & ”rotselleri-angel hair”

Vinägerbakade Rödbetor 135

serveras med brynt smörskum, rostade rågbrödssmulor, smörgåskrasse, picklad silverlök

Bakad ankleverterrin 185

serveras med rostad brioche, blåbärskompott
& rostade nötter

Epoques råbiff 165

med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad
jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula

Epoques klassiska drottningkammusslor 195

eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan

Crudo på havskräfta ”LL91” i Lysekil 175

serveras med brynt smör-majo, ponzu, krispig jordätskocka,
togarashi, grönt äpple & koriander

Varmrätter

Fiskgryta med räkor, musslor & aioli 275

serveras med gräddig skaldjurssås smaksatt med tomat, vitlök & saffran, friterad havskräfta, vinkokta blåmusslor, selleri & fänkål

Bräserad Oxkind från Skövde 275

serveras med ragu på stekta champinjoner, grönkål, syltlök, skummig sås smaksatt med dijon & rosmarin, sötsyrliga senapskorn & potatispuré

Epoques stora råbiff 265

med gravad citron-majo, grillade bönor, karamelliserad jordärtskocka, märgstekt rivebröd & riven äggula
med frasig potatis på sidan

Bakad blomkål 245

med gotlandslinser, sojapicklad shiitake, ”pumpafrö-pesto” smaksatt med citron, brynt smör, machesallad & rostade hasselnötter

Halstrad torskrygg 345

serveras med kräm på gröna ärtor, palsternacka, vaxbönor
libbsticka, stenbitsrom & klassisk vitvinsås

Hällstekt svensk ryggbiff 365

penslad med svart vitlök & serveras med kräm på rotselleri, brynt smör, ”svartvinbärs-rödbeta”, brysselkål, potatiskrokett smaksatt med lagrad ost & svartpepparsky

Sällskapsmeny

Ät på vårt vis!
Sex serveringar som komponerad av köket och ändras efter säsong. 
Serveras med fördel tillsammans med våra väl utvalda viner.
(Menyn serveras till hela sällskapet)
Menypris 695
Passande vin  525

Lilla menyn

Epoques klassiska drottningkammusslor
eldade med smör smaksatt med
sobrasada & vitlök, citron & parmesan

Hällstekt svensk ryggbiff
penslad med svart vitlök, serveras med kräm på rostad jordärtskocka, picklade trattkantareller, frasig potatiskrokett smaksatt med lagrad svensk ost, rödvinssky & citrontimjan

Klassisk chokladpudding
med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”

Menypris 595
Passande vin 395

Efterrätter

Klassisk chokladpudding 95

med apelsin & lättvispad grädde
“Valrhona guanaja 70% Grand Cru”

Lingon / Pain d’épices 125

lingonparfait med kryddkaka, kolasås & torkade lingon

Blåbär & Vanilj 115

blåbärssorbet, rostad havre, vaniljskum, blåbär & bourbon

En bit ost 85

Fråga oss vad vi serverar idag

Nykörd vaniljglass med punschrussin 95
Mörk chokladtryffel 45